Silk'n

SilknA Silk’n termékei az Egyesült Államokban az FDA hivatalos listájában (Food and Drug Administration) szerepel, melyet csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kapnak meg. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a SensEpil biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

A Home Pulsed Light (HPL) technológiát arra tervezték, hogy összegezze a fény alapú szőrtelenítés klinikai előnyeit az otthoni használattal. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy évig tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

A Silk’n legújabb termékvonala, a SensEpil, a biztonság még további növelése érdekében egy új bőrérzékelőt mutat be, mely kimutatja, hogy bőrtípusára biztonságosan alkalmazható-e a fénytechnológiás kezelés. Csak ha megfelelő a bőrtípusa (nem túl sötét vagy nem túl lebarnult), akkor kezdődik el a kezelés.

Hogyan működik?

A fény alapú szőreltávolítás technológiája a szelektív fototermolízis teóriáján alapul. A folyamat során az optikai energia megakadályozza a szőr növekedését. Annak érdekében, hogy ezt a hő hatást elérje, a szőrszálaknak szelektíven el kell nyelniük a fény energiát és azt hővé kell alakítaniuk. Ez a szelektálás annak köszönhető, hogy a magas optikai energiát, mely a szövetekbe kerül, leginkább a szőrszálak pigmentjei nyelik el, míg a felhám és a körülvevő szövetek aktív hűtésben részesülnek (egy hűtő mechanizmus által). A szőrszálban található pigmentet, mely felelős a fény elnyeléséért, melaninnak hívják, s ez termel hőt, mely megakadályozza a szőr növekedését. Amikor ez sikerül, a hosszú távú szőrtelenítés sikeres.

Tovább a SILK'N webáruházba