Sebo

1978-ban a SEBO cég új alapokra helyezte az állóporszívó gyártást az ipari és háztartási vonalon. Két fiatal német mérnök bízott abban, hogy új típusú, magas színvonalú porszívót tud kifejleszteni. Elméleti és gyakorlati tapasztalatok birtokában megalapították a Stein&Co céget a németországi Velbert városában. Az általuk kifejlesztett porszívók gyártásánál olyan szabadalmakra volt szükség, melyek tükrözték az előrehaladott technikai újításokat. Ezekkel a SEBO az ipari takarítás területén (szállodák, kórházak, irodaházak) első helyet vívott ki magának.

A SEBO készülékeket világszerte használják, legfőbb referenciái a Fehér Ház Washingtonban, a Buckingham Palota valamint a Német Parlament. A SEBO márka a minőségi anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiai vívmányok alkalmazásával első helyre került az állóporszívók piacán. 4 millió eladott darabszámmal a világ vezető márkái közt tartják számon.

2011-ben a SEBO márka kizárólagos magyarországi képviselője a Dunartis Kft. lett. A hazai piacon – a német gyártó irányelveit követve – szakszerű és minőségi kereskedést és szolgáltatást kívánunk nyújtani leendő ügyfeleink részére.

Tovább a SEBO webáruházba