Tisztashow banner

Derítse ki, milyen porszívó illik vállalkozásához és kérje kedvezményesen!

2016. október 21-22-én látogasson el a SEBO standjára a Tisztashow kiállításon, ahol személyre szabott válaszokat kap porszívózással és padlópolírozással kapcsolatos kérdéseire. Nem tudja, milyen takarító eszközzel lehetne a leghatékonyabban kitisztítani vállalati létesítményét? Árulja el nekünk a legfontosabb adatokat (mekkora területről, milyen felületekről van szó, vannak-e nehezen hozzáférhető helyek, stb.) és mi eláruljuk Önnek, hogy mivel tudná a legoptimálisabban elvégezni az építmény takarítását.

Kérje 8 pontos listánkat!

Standunknál minden érdeklődőt szívesen fogadunk; célunk nem csupán az, hogy megismertessük a SEBO márkát, hanem szeretnék egyúttal eligazítást is nyújtani a porszívózás látszólag egyszerű, valójában azonban igen bonyolult ösvényén. Ennek fényében készítettük el 8 pontos listánkat arról, hogyan felezze meg a takarítás idejét a hatékonyság csökkenése nélkül, költséghatékonyan. A 8 pontos anyag bárki számára ingyenesen elérhető a standunkon.

15% kedvezmény minden ipari porszívóra

Az ingyenes kiállításra mindemellett azért is érdemes ellátogatni, mert a SEBO ipari porszívóira 15% kedvezményt biztosítunk mindenkinek, aki a kiállítás ideje alatt rendeli meg a porszívót.

Előzetesen a következő linken tájékozódhat a porszívókkal, eszközökkel kapcsolatban: http://sebo-porszivo.hu/professzionalis-porszivok

Találkozzunk október 21-22-én a Hungexpón a SEBO standjánál!