Bemutatkozás

A Dunartis Kft. 2011-ben kezdte meg működését. A cég indulása előtt már sokéves tapasztalattal rendelkeztünk a háztartási kisgépek nagy- és kiskereskedelme területén, és úgy gondoltuk, hogy a megszerzett tudásunkat egyesítve szeretnénk saját értékrendszerünk mellett kamatoztatni. Kezdeti célunk volt -és természetesen ezen azóta sem változtatunk- olyan kisebb gyártók termékeinek a forgalmazása, melyek egyéniséggel rendelkeznek, innovatívak, nem tömeggyártásra épülnek, de emellett megbízható háttérrel rendelkeznek, határozott a jövőképük és mindenekelőtt vevőközpontúak. A kezdetektől fogva mind a mai napig ezeket az értékeket tartjuk a legfontosabbnak és természetesen nyitottak vagyunk a jövőben is olyan gyártókkal partneri viszonyba kerülni, akik hasonló értékrenddel bírnak.  

Első disztribúciós szerződésünket 2011-ben a német GRAEF termékek gyártójával kötöttük meg, akik az első szépen fejlődő év után, bizalmat adva nekünk, megadták a kizárólagos magyarországi képviseletének jogát a Dunartis Kft-nek. Ezt követően szépen sorjában kötöttünk újabb kereskedelmi szerződéseket más gyártókkal, napjainkra pedig már az alábbi márkák kizárólagos importőrei vagyunk:

GRAEF, SEBO, FAKIR, FRITEL, CHEF'SCHOICE, SILK'N, GIESSER

Portfóliónkban a fenti márkák teljes termékpalettája rendelkezésre áll, így jelenlegi kínálatunkban megtalálhatóak konyhai és háztartási kisgépek, kések és konyhai kiegészítők, valamint szépségápolási eszközök.

A Dunartis Kft. nagykereskedelmi tevékenységét kiterjedt viszonteladói hálózat segítségével végzi, ezen kívül saját webáruházat és bemutatótermet is üzemeltet.

Termékeinkről bővebb információt honlapjainkon talál:

Graef szeletelők és konyhai kisgépek:

Sebo háztartási és professzionális porszívók:

Fakir háztartási porszívók:

Fritel háztartási gépek:

Chef'sChoice késélezők:

Silk'n szépségápolási készülékek:

Giesser kések és konyhai kiegészítők:

Fiatalos csapatunk elkötelezett a partnerek és végfelhasználók legmagasabb szintű kiszolgálásában, vegye fel kapcsolatot velünk a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésben.

Dunartis csapata